Näin otat JS Digin käyttöön:

JS Digi sisältyy kaikkien paperilehden tilaajien tilauksen hintaan.

Ensimmäisessä vaiheessa JS Digi toimii Joutsan Seudun verkkosivuilla, jolloin pääset lukemaan maksumuurin takana olevia artikkeleita ja näköislehtiarkistoa. Toisessa vaiheessa, myöhemmin 2018 otetaan käyttöön vielä erillinen mobiilisovellus, josta tiedotetaan erikseen.

Voit myös halutessasi tehdä pelkän JS Digitilauksen TÄÄLTÄ.

Rekisteröityminen ja kirjautuminen sisään

Mene www.joutsanseutu.fi.

Valitse etusivulta linkki ”kirjaudu sisään”.

Syötä sähköpostiosoitteesi, minkä jälkeen saat sähköpostiisi salasanasi. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi.

Tämän jälkeen voit kirjautua em. tiedoilla sisään palveluun ”kirjaudu sisään” linkin takana. Rekisteröityminen tehdään siis vain yhden kerran.

UKK: Mikäli salasana ei tule sähköpostiin, tarkasta ensin roskaposti. Sähköpostin perille tulo voi kestää myös jonkin aikaa, eräissä tapauksissa jopa useamman tunnin (mm. Gmailissa on ilmennyt viipeitä). Mikäli viesti ei tule perille odottelunkaan jälkeen, ota yhteys Joutsan Seudun konttoriin.

Aktivoi tilauksesi

Jotta voit lukea maksullisia artikkeleja, sinun tulee vielä aktivoida tilauksesi. Tämän voit tehdä joko kirjauduttuasi palveluun sisään tai avaamalla maksullisen artikkelin.

Palvelu kysyy sinulta asiakasnumeroa, joka syötetään lomakkeeseen.

Tilaus on tämän jälkeen aktiivinen niin kauan kuin tilauksesi on voimassa.

UKK: Syötithän aktivoidessasi varmasti asiakasnumeron. Mikäli aktivointi ei onnistu, ota yhteys Joutsan Seudun konttoriin.

Näin saat asiakasnumerosi

Asiakasnumeron löydät helpoiten laskustasi.

Vaihtoehtoisesti voit kysymällä asiakasnumeroa sähköpostitse os. konttori(a)joutsanseutu.fi. Liitä sähköpostiin nimesi ja lehden jakeluosoite.

Mikäli sinulle tulee lehti lahjatilauksena (maksaja on joku muu), saat asiakasnumerosi Joutsan Seudun konttorista.

Käyttäjätietojen muuttaminen

Kirjauduttuasi voit halutessasi vaihtaa sähköpostiosoitetta tai salasanaa klikkaamalla www.joutsanseutu.fi-sivustolla näkyvää käyttäjätunnustasi.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä konttori(a)joutsanseutu.fi

Käyttöoikeus

JS Digin käyttöoikeus koskettaa samassa taloudessa asuvia.

JS Digin käyttäjätunnuksia levittämistä ja käyttöä voidaan seurata. Mahdollinen väärinkäyttö johtaa käyttöoikeuden rajoittamiseen tai poistamiseen.

Huomaathan, että käyttöoikeus mahdollistaa omien tilaajatietojen muuttamisen, joten senkään vuoksi käyttäjätietoja ei kannata levittää laajasti. Myös normaalista tietoturvasta on hyvä pitää kiinni.