JS Digi sisältyy kaikkien paperilehden tilaajien tilauksen hintaan. Voit myös halutessasi tehdä pelkän JS Digi -tilauksen TÄÄLTÄ.

Sinun tulee ensin rekisteröityä ja sen jälkeen aktivoida tilaus, mihin tarvitaan asiakasnumeroa. Rekisteröityminen ja tilauksen aktivointi tehdään vain kerran. Huom! Älä luovuta omia asiakasnumeroasi tai -tietojasi talouden ulkopuolelle.

Mikäli tarvitset apua käytössä tai eteesi tulee ongelmatilanteita, ota rohkeasti yhteyttä Joutsan Seudun konttoriin tai tule käymään.

Tarvitset asiakasnumeron – saat sen näin

Asiakasnumeron löydät helpoiten laskustasi.

Vaihtoehtoisesti voit kysymällä asiakasnumeroa sähköpostitse os. konttori(a)joutsanseutu.fi. Liitä sähköpostiin nimesi ja lehden jakeluosoite.

Mikäli sinulle tulee lehti lahjatilauksena (maksaja on joku muu), saat asiakasnumerosi Joutsan Seudun konttorista.

Rekisteröidy ja kirjaudu sisään

Mene www.joutsanseutu.fi.

Valitse etusivulta linkki ”kirjaudu sisään”.

Syötä sähköpostiosoitteesi, minkä jälkeen saat sähköpostiisi salasanasi. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi.

Tämän jälkeen voit kirjautua em. tiedoilla sisään palveluun ”kirjaudu sisään” linkin takana. Rekisteröityminen tehdään siis vain yhden kerran.

UKK: Mikäli salasana ei tule sähköpostiin, tarkasta ensin roskaposti. Sähköpostin perille tulo voi kestää myös jonkin aikaa, eräissä tapauksissa jopa useamman tunnin (mm. Gmailissa on ilmennyt viipeitä). Mikäli viesti ei tule perille odottelunkaan jälkeen, ota yhteys Joutsan Seudun konttoriin.

Aktivoi tilauksesi

Jotta voit lukea maksullisia artikkeleja, sinun tulee vielä aktivoida tilauksesi. Tämän voit tehdä joko kirjauduttuasi palveluun sisään tai avaamalla maksullisen artikkelin.

Palvelu kysyy sinulta asiakasnumeroa, joka syötetään lomakkeeseen.

Tilaus on tämän jälkeen aktiivinen niin kauan kuin tilauksesi on voimassa.

UKK: Syötithän aktivoidessasi varmasti asiakasnumeron. Mikäli aktivointi ei onnistu, ota yhteys Joutsan Seudun konttoriin.

Käyttäjätietojen muuttaminen

Kirjauduttuasi voit halutessasi vaihtaa sähköpostiosoitetta tai salasanaa klikkaamalla www.joutsanseutu.fi-sivustolla näkyvää käyttäjätunnustasi.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä konttori(a)joutsanseutu.fi

Käyttöoikeus

Yksityishenkilöiden tilauksissa JS Digin käyttöoikeus koskettaa samassa taloudessa asuvia.

JS Digin käyttäjätunnuksia levittämistä ja käyttöä seurataan. Mahdollinen väärinkäyttö johtaa käyttöoikeuden rajoittamiseen tai poistamiseen.

Huomaathan, että käyttöoikeus mahdollistaa omien tilaajatietojen muuttamisen, joten senkään vuoksi käyttäjätietoja ei kannata levittää oman talouden ulkopuolelle. Myös normaalista tietoturvasta on hyvä pitää kiinni.

Mikäli tilaus on tehty yhteisön tai yrityksen nimellä, tilaus ei sisällä JS Digin käyttöoikeutta. Tällöin JS Digin tilaukset tehdään erikseen siten, että yhden tilauksen käyttöoikeus koskettaa yhtä yrityksen tai yhteisön nimeää henkilöä. Ota yhteys Joutsan Seudun konttoriin.

Joutsan Seudun sovellus

Mobiililaitteille on kehitetty oma sovellus, jonka voi ladata Applen tai Googlen kaupoista veloituksetta.

Sovellukseen kirjaudutaan samoilla tunnuksilla.

Huom! Tilauksen rekisteröintiä ja aktivointia ei voi tehdä sovelluksella, vaan se on tehtävä joutsanseutu.fi-sivuston kautta.

Mitä eroa on joutsanseutu.fi-sivuston ja sovelluksen sisällöllä?

JS:n sovellus sisältää uutisvirran ja näköislehden sekä linkit keskustelupalstalle ja verkkosivustolle.

Joutsanseutu.fi-sivustolla maksumuurin takana on vastaava uutisvirta ja näköislehti kuin sovelluksessa. Verkossa pääset hyödyntämään myös näköislehden arkistoa ja hakutoimintoa. Lisäksi sivustolla on laajemmin informaatiota, muun muassa tilaus- ja ilmoitussivustot, JS Extra -sivustot, JS Gallup sekä juttuvinkkilomake.