Index >> Yleinen keskustelualue >> Onko tiedossa asia?Lähetä vastaus viestiketjuunVastaa ketjuun
Lähettäjä:Viesti:
Eeva HarjuOnko tiedossa asia?: 24.1.2018 10:35

Onko Jyväskylän Matkakeskuksesta kuljetusta keskussairaalaan? Itse en ole sitä löytänyt. Ongelmana tällä hetkellä se, että kokeisiin ja hoitoihin mennessä pitää kävellä korttelin verran että pääsee paikalliseen. Moni meistä ei ole niihin tottunut. Minäkin kolmelta henkilöltä kysyin miten menettelen, että pääsen 'kyytiin'.Toivoisin, että kuljetus ja paluu pyörisi ns. pikkubussi-systeemillä. Me ei kaikki olla sinne mennessä eikä palatessakaan aina niin hyvässä kunnossa. Tämä olisi minun asia sinne perusturvalautakunnalle.
Mika TupalaVS: Onko tiedossa asia?: 24.1.2018 18:30

Justiinsa joo...
Eipäs näy kulkevan matkakeskuksen kautta - ihme... asiasta pitäis reklamoida jkl-liikenteelle.
Olettavat varmaan KSKS, että kaikki huonokuntoiset ovat taksilla tai omalla autolla kulkevia.
http://www.ksshp.fi/fi-FI/Yhteystiedot/Bussiyhteydet_keskussairaalaan(48354)
Teija LehtonenVS: Onko tiedossa asia?: 6.2.2018 8:39

Kannattaa selvittää Linkki-VIP mahdollisuus. Kyydit mistä pysäkiltä mihin voi sopia erikseen. https://www.jyvaskyla.fi/liikenne/palvelu
Eeva HarjuVS: Onko tiedossa asia?: 8.2.2018 11:06

Kiitos, Mika, kannanotostasi. Näin se vaan on. Nyt kun olen itsekin siellä käynyt ,useampiakin kertoja, jäin asiaa pohtimaan. Minusta tämä on melkeimpä sellainen 'perusturva-asia' kun niin paljon käymme tutkimuksissa,kokeissa ja lääkärissä Keskus-sairaalassa. Meistä ei monikaan sinne reissuun lähde 'retkeilläkseen' kaupungissa. Kaikki olemme jollain tavalla sairaita. Eka kerralla,kun etsin sitä paikallispysäkkiä, aamulla, marraskuun hämärässä, kysyin 3 henk. olenko edes matkalla sinne. Tuntui matka tosi pitkältä. Samat ongelmat taas palatessa. Kovasti toivon asiaan korjausta. Yksittäinen henkilö tuskin voi asialle paljoakaan. Toivottavasti Joutsan päättäjät ja viranhaltijat ottaa asian käsittelyyn. Kiitos!
Joutsan Seutu