Index >> Yleinen keskustelualue >> Asiaa.Lähetä vastaus viestiketjuunVastaa ketjuun
Lähettäjä:Viesti:
Juhani AhokasAsiaa.: 13.9.2017 21:45

Luettuani tänään Joutsan seudusta Kari Kivisaaren kommentteja, niin on hienoa että pitkän linjan yrittäjä tuo esiin näitä asioita. Olen seurannut vuosikymmeniä kaupunkien ja kuntien tehokkuutta saavutettuun hyötyyn. Välillä tuntuu aika masentavalta. Yrittäjät vastaavat työnsä tuloksista. Virkamiesten virheet maksavat veronmaksajat. Meillä yrittäjillä on työstämme vastuu tietyn ajan, riippuen mikä on projekti. Ymmärtääkseni kuntaakin sitoo samat ohjeet kuin yrittäjiä. Uskoakseni paras ammattitaito löytyy yrittäjiltä, jotka ovat pitkän työhistorian kokeneita.

Vaikkakin olen vuosia työskennellyt pääkaupunkiseudulla, niin yritykseni on kirjoilla Joutsassa. Kuulun myös Joutsan yrittäjiin. Nyt heittäisin pallon kunnanjohtajalle ja tuolle hänen lähipiirin vaikuttajille, että ryhtiä ja infon näkyvyyttä kaikille jotka seuraavat Joutsan kehitystä.
Hannu LehtonenVS: Asiaa.: 30.9.2017 19:03

Asiaakin, ei kaikki julkiset toiminnot ole mitättömiä tuottavuudeltaankaan, mutta ikävän yleistä se on. Tähän pätee usein se, että rengit ovat kuin isäntänsä, myös kuntajohtajat, politiikoista puhumattakaan. Turhan usein on tärkeämpää se kuka tekee, kuin se että mitä tekee.
Joutsan Seutu