Index >> Yleinen keskustelualue >> Jousitien ja Pekkasentien risteys kuntoonLähetä vastaus viestiketjuunVastaa ketjuun
Lähettäjä:Viesti:
Erkki RissanenJousitien ja Pekkasentien risteys kuntoon: 17.4.2017 12:05

Hyvät Joutsan päättäjät. Järki käteen ja toimeen liikenteen turvaamiseksi!
Puhutaan pienistä summista millä saadaan Jousitietien ja Pekkasentien risteykset turvalliseksi Nelostielle.
Nelostieltä liittymä Jousitielle vaatii poistumakaistan. Liittymä Pekkasentieltä 4-tielle vaatii kiindytyskaistan linja-autopysäkille saakka.
Korjauksissa puhutaan naurettavan pienistä summista vaaroihin verratuna.
Joutsan herrat herätkää!
Katsokaa mallia Leivonmäen risteyksestä mitä siellä juuri on päätetty.
Mika TupalaVS: Jousitien ja Pekkasentien risteys kuntoon: 19.4.2017 15:11

Samaa mieltä, tulee ainakin talvikeleillä ajeltua ennemmin Huttulan kautta ettei tule kukaan perään etelästäpäin... Tilaa olisi sujuville liittymille vaikka miten!
Pekka PatosaariVS: Jousitien ja Pekkasentien risteys kuntoon: 21.4.2017 8:06

Tätä keskustelua tulee jatkaa kunnes nelostien Joutsan osuus saadaan järkevälle tolalle. Monet nyt valitut kunnan valtuutetut kirjoittelivat ahkerasti keskustelukanavassa luvaten kaikkea kaunista. Ympäristösta ja Joutsa-kuvasta oltiin huolissaan. Missä ovat päättäjät nyt kun tarvitaan konkreettisia toimia viihtyisyyden, turvallisuuden ja terveyden vaalimiseksi järkevillä liikenneratkaisuilla. Laitoin kommentin facebook-postaukseen tänään seuraavasti:

"Koira selvisi, mutta monen ihmisen elämä pirstaleina. Emppu ja muut - huolehtikaa nyt siitä, että Karimäen ja Pertunmaan tien risteyksen välille tulee 70 km/h nopeusrajoitus. Tätä ja liitymien korjausta on esitetty jo lukemattomia kertoja. Taas kerran media panee arvomme uuteen järjestykseen: Tärkeintä näyttää olevan koiran kohtalo, sitten materiaaliset vahingot ja lopullta ihmetellään miten ihmisten kävi. Onnettomuuksien ilmeiset syyt ja liikennekultturi ei tunnu erityisemmin kiinnostavan."
Ari AaproVS: Jousitien ja Pekkasentien risteys kuntoon: 22.4.2017 6:45

Ei tuo olisi paha vaikka nopeusrajoitus olisi 60 km/h. Näinhän on Jkl pohjoispuolella esim. Tikkakosken seudulla. Huttulan risteyksestä en taas kovin mielelläni lähde etelän suuntaan vaan mieluimmin pekkasten tai jopa vasta abc:n risteyksestä lähden ison kirkon suuntaan.
Sami HeinoVS: Jousitien ja Pekkasentien risteys kuntoon: 25.4.2017 4:17

Jos muistan oikein niin kunta on ottanut kantaa nelostien kuntoon kunnan alueella. Kyseisistä risteysalueista on ollut puhetta useaankin otteeseen ainakin kunnanhallituksessa. Isoin ongelma lienee siinä, että kyseiset tiealueet eivät ole kunnan hallinnoimia vaan valtion. Tuo huoli noiden risteystä turvallisuudesta on täysin perusteltu ja toivottavasti asia saadaan kuntoon seuraavien tieremonttien yhteydessä.
Uljas HalttunenVS: Jousitien ja Pekkasentien risteys kuntoon: 11.5.2017 11:47

Onhan se risteys vähän kummallinen... jotenkin toivottavasti uudet päättäjät saavat sen haasteen. Kuuluuko risteys ELY- vai ÄLY-keskukselle... Sitä ootellessa.
Joutsan Seutu