Yks rokotusreissu

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #24045 Vastaa
  Pirjo Mäkinen
  Vieras

  Hei Kalle

  Hienoo lukkee suinkii murret. Mie oon e`leen sitä mielt et kyl rahast oli ny kii. Mei päättäjät ei tahtont tilaa “hävikiks” jäävää tavaraa.
  Kukkaaha ei voint tietää mikä rokoteinto kansaan iski.
  Toi Koron tekkee kaikkee outoo muutost.
  Pysytää myö, Kalle tervein ja toivottavast muutki tääl Jouttas.

  Pirjo Mäkinen

  #23944 Vastaa
  Eija Pihlajamäki
  Vieras

  Hei olipa tyly kohtaaminen. Itsellä hieman lievempi. Kun huomattiin, että jäin vähän vaille 70v olin valmis poistumaan rokotustilasta. Aiemmin rokote tullut suuremmitta kyselyittä kun lähi – iällä pyöritään. Mielestäni allergiat,verenpainetauti jo ovat+ sukurasitukset taustan omaavana kuvittelin ok. Onko minulla vakava se ja se sairaus? En nimeä sairauksia tässä. Ei tiettävästi tällä hetkellä. Hiukan asiaa pohdittuaan hoitaja laittoi silti rokotteen, kun olin niin lähivuosinatäyttävä. Tätä on vaikea enää perua. Jos voisin antaisin sen sinulle kokemukseesi vedoten. Rokotteita on rajoitetusti se on tullut selväksi mediasta. Jospa rokotukseen ensikerralla kutsuttaisiin esim. sähköpostilla tai kirjeellä monen mielenpahoitus jäisi historiaan.

  #23875 Vastaa
  Kalle+Willman
  Vieras

  Pirjo!
  Kyll sun kirjotukses oll mukavast värkätty.
  Toss kurjaa, ettei matkakaverilles enää rokotet riittäny. Täss ei kuiteska ollut rahapulast kyse niinkus luulit. Terveyren ja hyvinvoinnin laitos tilaa tropit aina keväsin. Nysse oli tilannut joku 1,7 miljoonaa kuten ain enneski. Ihmisist vaa puolet on niit tähä mennes halunnu ja viime vuonakin parsattaatuhatta men haaskioon. Tänä vuon meikäläiset on kummast innostunu niit halumaan ja ne on loppu myäs apteekeist. Tukuis ei niit ei enää oll eikkä ulkomailt saar uussii ko kaik koneet on jo viritet koronarokotet väsäämään. Nymme sit vaa vältet muit immeisii niin ei rutto iske.
  Murtet on kivoi ja kirjaimii sästyy!

  #23837 Vastaa
  Pirjo Mäkinen
  Vieras

  Lupasin viijä syrjäkyläl asuvan autottoman lähimmäiseni influenssarokotettavaks joutsan Terveyskeskuksee. Samal eissu hoiettais sit kauppa-, posti-, ja apteekkiasiat.
  Varustaduttii oikeeoppisest reissuu: käet pestii lähteis ja autos hölvättii käsidesii enne autost nousemist. Maskit naamal sit mäntii ovest sissää. siel meijät otettii vastaa oikei ystävällisest ja taas hölvättii käet.
  Mentii sit meil osotettuu huoneesee, onneks ei olt jonnoo ni ei olt turhii kontaktei eikä tarvint huuvella: TURVAVÄLI!
  Siel huonees sit alko tenttaamine. “Ette o iha viel 70v. juu, on teil syänsairaus mut ei tarpeeks paha. Diabeteski löytyy mut ei tarpeeks paha, jne”. En täs julkisest kaikkii sairauksii taho tilittää.
  Lopputulema oli et hää ei saant rokotetta. ku hää ei olt TARPEEKS sairas. Itku siin meinas pääst kummaltkii ku rokotteit ei riitä sammallail ku aiempin vuosin. Näi myö kunnioitetaa vanhempii ihmisii? Ku rahat ei riitä.
  Rahatilanne ei o mei terveyskeskukse upeitte ammattilaiste vika, eikä myöskää Joutsaa luotsaava kunnanjohtaja vika.
  Mie jäin pohtimaa tuot ku aikasempin vuosin raha on riittänt massarokotuksii. Mihi se raha on ny hupuloitu? Miks myö jouttalaiset ja suomalaiset ei saaha sitä mitä tarttettais?
  Mika laittomast Suomes oleleiv saa kerta toisensa jälkee käyvvä MIU verorahoil iokeutta vaik maassaoloehot ei täyty? Miks tuo samane sotaa paent (lue velvollisuuttaa omaa maatasa kohtaa paent) saa ilmase terveyenhuollon. Kai hänet sentää rokotetaa?

  Mielesä pahottaunt
  Pirjo Mäkinen

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Yks rokotusreissu

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">