Viimeinen tahto

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #22973 Vastaa
  Iiris Ilmonen
  Vieras

  Työsuojelutarkastuksessa oli todettu, ettei hoitajien turvana oleva hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmä ole nykysäädösten mukainen. Nyt testamenttivaroilla, jotka Tauno ja Impi jättivät käytettäväksi mummojen ja pappojen hyvinvoinnin lisäämiseen, maksetaan tämä käyttötalousmeno. Näinkö edesmenneet tahtoivat??

  #23044 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Perusturvalautakunnan syyskuun kokouksessa tapahtui vielä pahempi kyseisen testamentin tarkoituksen vääristäminen. Lautakunta päätti vastoin eriävää mielipidettäni, että tulevaan SAKUKO-osastoon eli seututerveyskeskuksen vuodeosastolle ostetaan kalusteita 120.000 eurolla. Senhän vuokraa keskussairaalan liikelaitos kaikenikäisten kahdeksan kunnan asukkaiden käyttöön. Lieneekö testamenttivarojen jakaminen liian helppoa?

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Viimeinen tahto

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi: