vesitorni

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10712 Vastaa
  Pentti Sorsa
  Vieras

  Kehittele Simo sellainen analysaattori, joka mittaa tiettyjen bakteerien määrää jatkuvasti koko vsijohtoverkoston alueelta. Varmasti menee kaupaksi kun hinta on kohdallaan.

  #10628 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Kaikki vitamiinit ja hivenaineet tallella saatiin tänne luhankaankin 18 prosentin boonus kun ostamme kaikki elintarvikeet Joutsasta ja kierrätämme ne takaisin vesilaitokselle. Tälläisiin laajamitaisiin vesi-viemärilaitoksiin pitäisi asentaa automaatijo mittauslaitesto joka pysähyttäise veden saannin ja kytkisi päälle varajärjestelmän. Ei tätä tilannetta millään lisämaksuilla pitemmän päälle korjata.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: vesitorni

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">