Vesihuolto Joutsassa

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #20828 Vastaa
  Iiris Ilmonen
  Vieras

  Joutsassa vesihuollosta vastaa kunnan konserniyhtiö Joutsan Vesihuolto Oy sekä osuuskuntamuotoiset toimijat kuten Uimaniemen VOK, Pappisten VOK, Kivisuon VOK… Joskus tulevaisuudessa mieluummin jo lähitulevaisuudessa toivoisi että kunnan koko vesihuolto puhtaine ja jätevesineen olisi yhden toimijan “harteilla”. Kunnanhallituksessa on tulevana maanantaina päätösasiana takauksen myöntäminen VOK:lle. Kuinkahan tasapuolisesti näitä toimijoita on kohdeltu ja pitäisi kohdella??

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Vesihuolto Joutsassa

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">