Vene-ja uimarantojen myynti !!!

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #26691 Vastaa
  Ansa Avikainen
  Vieras

  Kuntalaisilla pitää olla uimapaikka Niemistenkylällä. Tämä menettely että laitetaan myyntiin uimarantoja on lyhytnäköistä toimintaa sillä ei korjata kunnan taloutta.
  Kuntala myyntiin joka ei tuota edes vuokratuloja,yllättävän kallis rakennus,kuntalaisten maksettavaksi keskusta voisi ottaa vastuun tästä menoerästä.
  Jos kokoustiloja tarvitaan meillä on riittävästi Työväentalo,Nuorisoseurantalo,Simola (Leivonmäellä).Kunnanvirasto sekä yksityiset paikat. Seurakuntien tiloja tietääkseni saa vuokrattua eri tarkoituksiin. Joutsan kunnan omistamia rantoja pitää saada olla yleinen uima,venepaikka. joka puolella kuntaa. Suomen kesä on lyhyt.
  Ajatellaan kuntalaisia ja kalastajia.

  #26611 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Tälläinen samanlainen ajatusmaailma on ollut Luhangan kunnasakin että myydään kaikki mistä raha vain iratoaa ajattelematta kuntalaisten tarpeita yhteisiin virlistys alueisiin loppu tulos kuitenkin on se että ei ole ranttaa mutta ei rahaakaan.

  #26521 Vastaa
  Timo Virtanen
  Vieras

  Joutsan kunta on saanut valtionrahaa lähivirkistysaluiden kunnostukseen 43000 ja saman summan laittaa omasta pussista ? Tuosta tulee vain lisää kysymyksiä siitä miksi Niemistenkylän uima ja veneranta on myytävien kiinteistöjen listalla ??? Mielestäni ne kuuluvat täysin samaan osastoon lähivirkistysalueina ja jos kunta saa valtionrahaa niiden kunnostukseen mutta samalla myy omistamiaan vastaavia kiinteistöjä niin ilmeisesti tämän kunnan asukkaat jaetaan jyviin ja akanoihin oikein kunnanjohtajan ja teknisentoimen johtajan toimesta ? Euroja kunnan kassaan pitää “näykkiä” jostain muualta kun toisten kuntalaisten palveluja karsimalla. Nyt olisi jo aika jonkun kunnanjohdosta vastata miksi ko. esitys on annettu ? Kalastus on monen harrastus ja jos veneiden asianmukaisia laskupaikkoja olisi kylillä se jos mikä olisi hyvää mainosta kunnanpalveluista.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Vene-ja uimarantojen myynti !!!

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">