Vastuuta valintaan

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  Pirjo Mäkinen 17.4.2019, 09:17.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #13101 Vastaus

  Terttu Hentinen

  Kannattaisiko äänestyspäätöstä tehdessä vielä harkita

  Minkälaisen palautteen olet antamassa Suomen syvästä velkasuosta nostaneelle Sipilän hallitukselle? Millä voimin ja tavoin talouden kivijalka voidaan taantuman hiipiessä säilyttää? Kenelle annat siihen valtakirjan? Mikä on yhden asian liikkeiden merkitys koko maalle?
  Katteettomat vaalilupaukset aiheuttavat vain pettymyksen ja turhauman. Koulutusta ja työtä tarjoamalla saadaan pysyvää jakovaraa hyvinvointivaltiolle.
  Suuri kysymys on kuinka maaseutu, sen yrittäjät ja asukkaat, saavat arvostuksen ja oikeutuksen työlleen ja kotipaikkavalinnalleen?
  Annetaan maaseudulle mahdollisuus

  Terttu Hentinen
  Kunnallisneuvos
  Joutsa

  #13344 Vastaus

  Pirjo Mäkinen

  Hyvä Terttu. Hieno kirjoitus ja hienoi kysymyksii äänestäjille aateltaviks.
  Nyt ku tulos on selvil ni on ilo kattoo mite äänestäjät ovat ottaneet kantaa ”kylän oman pojan” aktiivisuuteen politiikas ja varsinkii maaseudun asiois. Yli tuhat ääntä on nuorelle miehelle upee saalis!

  Pirjo Mäkinen
  Äänioikeutettu

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Vastuuta valintaan

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi: