Varo sähköistä yhteydenottoa kuntaan

 • Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 1 ääni, ja päivitettiin viimeksi 27.5.2019, 07:01 Kalle Willman toimesta.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #14319 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Jonain päivinä kuittaus on tullut, välillä taas ei. Ollaanpa siis tarkkoina!

  #12296 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Nyt on saatu kuittaus tulemaan minunkin sähköpostiini. Jos siis lähettää kunnan viranhaltijalle/viranomaiselle viestin sähköpostilla, niin kuittauksen pitäisi tulla. Jos ei tule, voi olla ongelmana ettei asia ole tullutkaan vireille.

  #11442 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Kunnanhallitus oli päättänyt, että Joutsassa otetaan käyttöön tämän vuoden alusta Kirjaamo. Olinkin patistanut kunnan johtoa asiassa jo 1,5 vuotta. Tässä Joutsa on kymmeniä vuosia muista jäljessä. Hyvä nyt kuin ei milloinkaan! Yksi paha ongelma jäi. Laki sähköisestä asioinnista (12§) määrää, että kirjaamon on kuitattava saapunut viesti. Lain mukaan vastuu viestin lähettämisestä on lähettäjällä. Nyt kunnassa hyväksytyissä ohjeissa ei tätä määräystä ole Kirjaamolle annettu, eikä sieltä tule kuittausta, kuten muista kunnista tai viranomaisista. Asioikaa siis toistaiseksi vain paperilla!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Varo sähköistä yhteydenottoa kuntaan

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">