Valtuustolle hommia

 • Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 ääni, ja päivitettiin viimeksi 1.9.2019, 11:59 Kalle Willman toimesta.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #16890 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Kuntalain 90§ momentin 8 kohdan mukaan valtuusto päättää voimassa olevan lain mukaisesti palveluista ja muista suoritteista perittävien maksujen yleisistä perusteista. Edellisen kunnallisvaalikauden aikainen Perusturvalautakunta oli ilmeisesti ylittänyt valtuutensa, kun se oli esittelijän esityksestä päättänyt valita tehostetun palveluasumissetelin maksuperusteeksi määrähintaisuuden vastoin useimpien Suomen kuntien käytäntöä, jossa maksu määräytyy tulojen mukaan. Joutsassa eläkkeet ovat useimmiten pienemmästä päästä, joten määrähintaisuus on epäoikeudenmukainen.
  Kun nyt on taas aloitettu uuden talousarvion valmistelu, valtuusto voisi päättää asian ja korjata ongelman!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Valtuustolle hommia

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">