Vaara pimeällä Kangasniementiellä

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10689 Vastaa
  Arto Laitinen
  Vieras

  Olivat metsästäjiä joilla on varmaan oikeus parkkeerata autonsa lähelle saalista paikasta piittaamatta.Itsekin ihmettelin kun metsästäjät olivat maastopuvussa pimeällä tiellä.Tälläinen erikoisvapaus taitaa olla koko valtakunnassa.

  #10596 Vastaa
  Anna Haverinen-Rainio
  Vieras

  Karmiva vaaratilanne Mieskonmäessä Kangasniemelle johtavalla maantiellä Heinsuontien suoralla lauantai-iltana klo 18.30 kaksi pimeää autoa jätetty maantielle ilman mitään varoitusmerkkiä. Minua vastaan ajava auto ei niitä havainnut ja olimme rysähtää yhteen. Mikä mahtoi olla niin kiireellistä,ettei autoihin voitu edes parkkeja jättää päälle…

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Vaara pimeällä Kangasniementiellä

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">