Uusi terveyskeskus

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10638 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Joutsan Seutu-lehti julkisti 3.10.1018 hienosti Joutsan uuden terveyskeskuksen pohjapiirroksen. Digitekniikka on täydellisesti hallussa. Muutama kommentti piirrokseen sallittakoon. Käytettävissä olevalla rahalla tullaan saamaan paljon. Toimintojen sijoittelu rakennusmassaan näyttää toimivalta. Vuodeosasto vaikuttaa riittävän isolta ja toiminnalliselta. Useista huoneista puuttuu vielä oviaukkoja ja kaksi poistumistietä on varmistettava joka huoneeseen jo työsuojelumääräyksistä johtuen. Rakennusta ei voi, eikä ole syytäkään, kutsua Sote-keskukseksi, koska tiloja sosiaalityöntekijöille ei ole. Sen sijaan jostain kummallisesta syystä piirroksesta löytyy kolme vastaanottohuonetta fysioterapeuteille. Käyttötarkoituksia voidaan tosin valmistuttua muuttaa. Siis rakentamaan vain!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Uusi terveyskeskus

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">