Uusi piilo

 • Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 ääni, ja päivitettiin viimeksi 10.10.2019, 10:58 Kalle Willman toimesta.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #17789 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Kun painostin usean vuoden kuntaa, että Joutsassakin otetaan käyttöön Kirjaamo, kuten muissa kunnissa oli vuosikymmeniä jo ollut, semmoinen aloittikin kuluvan vuoden alussa. Kaikki kuntaan ja kunnan virkamiehille lähetettävät asiat tulee ohjata Kirjaamoon, joka sitten vahtii että asiat tulevat hoidetuiksi ajallaan.
  Eilen Kirjaamosta olikin tullut piilopaikka, josta nimetön toimihenkilö/virkamies lähetti päätöksen vaatimukseeni. Olin vaatinut oikeutta saada tutustua kahteen kokousmuistioon, joitten pohjalta perusturvalautakunnassa käsiteltiin Palvelukotiyhdistyksen vetoomuksia ns. kotihoidon pilotin aiheuttamien, kunnasta johtuvien, ylimääräisten kustannusten korvaamisesta.
  Kirjaamo vastasi: “Kyseiset asiakirjat sisältävät liikesalaisuuksia ja näin ollen eivät ole julkisia.” Kuntalain 83§:n mukaan luottamushenkilölle on annettava tietoja salassa pidettävistäkin asioista.
  Kirjaamopoterosta ammutaan siis ilman vastuullista nimeä!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Uusi piilo

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">