Upm

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #22604 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Minusta olisi helpotusta, ettei tarvitsi työskennellä tälläisessa virmmassa, joka kepullikonstein yrittää saavuttaa tulosvoittonsa. Tuntuisi kokoajan siltä, että olisin rikostoveri. En missään mielessä sulata tälläistä toimintaa ja sanoisinkin että olisi poikotoitava kaikkea upämmän toimija kaikkialla aloilla ja alesajaa koko pulju.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Upm

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">