Uimahalli

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #34501 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Kristiina!
  1000 asukkaan Leivonmäellä oli aikanaan varaa rakentaa uimahalli. Eikös 4000 asukkaan Joutsalla siis olisi? On otettava huomioon, että hartolalaiset käyvät uimassa Sysmässä, kun Tainionvirta kylmenee liikaa. Nyt uusittu 4- tie toisi heidät Joutsaan. Myös luhankalaisia saataisiin huokuteltua useammin kauppamatkalle. 50 m allas toisi vipinää myös uimaseuroille.

  #34416 Vastaa
  Kristiina Salminen
  Vieras

  Tämän kokoiseen kuntaan riittää mainiosti yksi uimahalli.

  Jousasta on ihan sama matka Leivonmäelle kuin toisinpäin, joten käyttäkää olemassa olevia palveluja.

  #34398 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Mainio ajatus! Rahat saataisiin rakentamiseen tekemällä samoin kuin lukuisat kunnat eli myymällä hyvinvointialueelle vuokrattavat kiinteistöt. Kuten kunnanjohtaja juuri tässä lehdessä totesi, kunnan tehtävänä ei ole vuokranantajana toimiminen.

  #34374 Vastaa
  Ritva Laitinen
  Vieras

  Minä ehdottaisin, että rakennettaisiin uimahalli purettavan liikekeskuksen paikalle. Joutsassahan on uimahalli, tavallaan mutta se on kuitenkin Leivonmäellä. Siinä olisi hyvä paikka, keskellä kirkonkylää ja sinne olisi hyvät kulkuyhteydetkin vaikka linja-autolla, ainakin talvella ja syksyllä, kesällähän uimmekin järvessä.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Uimahalli

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">