Tyhjät kunnan kämpät

 • Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 1 ääni, ja päivitettiin viimeksi 3.11.2019, 09:14 Simo Kaunonen toimesta.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #18126 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Korjaan vähän edellistä ilmoitusta Luhangan vuokra-asunnoista: on siellä tällä hetkellä ilmoitettu muutamia kämppää vapaana, mutta ei kaikkia ja huuto.comista löytyy edullinen huutokauppa rivitaloasunto.

  #17920 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  On outoa että Luhangan kunnassa ei ilmoiteta vuokraasuntoja vaikka vaikka ne on tyhjillään ja remontoitu kunta maksaa käyttö kustannuksista itse vai onko niin että ne on kiinnitetty johonkin tulevaan akutiin tarpeeseen

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Tyhjät kunnan kämpät

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">