työ ja toimeentulo

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10639 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Kävin palaverissa erään työnantajan kanssa Jyväskylän te-keskuksessa, jossa istui virkailijanna suuri visakoivumetsänomistaja metsätalouden insinööri jakamassa almuja työnantajalle ja tekijälle.

  Lopputulos kaikkineen tukineen sossumakusuineen ja veroineen palkoineen oli se, että ei liijoin kannata tehdä, eikä teettää. Eeuun tukirahaa on jaossa, mutta kaikki hukkuu sossuihin ja veroihin, enkä tiedä kuinka paljon tälläisjä mantaaliomistaja virkamiehijä on suomessa, on niitä työttömijä virkamiehijä muitakin.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: työ ja toimeentulo

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">