Tietoa kaipaava?

 • Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 1 ääni, ja päivitettiin viimeksi 26.6.2019, 13:03 Ilona Savitie toimesta.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #15143 Vastaa
  Ilona Savitie
  Vieras

  Kiitos palautteesta! Vastasinkin jo kertaalleen, mutta annoin väärää tietoa ja tässä uusi vastaus:
  Seututerveyskeskus on julkaissut hakemiston sivulla 39 ajanvarausnumerot Joutsan terveysasemalle ja hammashuoltoon. Muita terveydenhuollon yhteystietoja ei hakemistossa ole.

  Joutsan kunnan yhteystietoluettelosta (s.40-42) löytyvät puolestaan kunnan palvelujen yhteystiedot, mm. kotihoidon ja sosiaaliosaston osalta.

  Hakemistossa yhteystietojen julkaiseminen on maksullista yrityksille ja yhteisöille, ja sen vuoksi kaikkia yhteystietoja ei luetteloon ole saatu.

  Joutsan Yrittäjät ry on toteuttanut palveluhakemiston perinteisesti pari vuoden välein. Tällä kertaa palveluhakemisto jaettiin kaikkiin kotitalouksiin Joutsassa, suoraan postilaatikkoon. Jos ovessa on Ei mainoksia -kielto, luetteloa ei jaeta ko. osoitteeseen. Hakemistoja on jaossa paikallisissa yrityksissä, ja sellaisen voikin ottaa mukaansa kotiin tai vapaa-ajan asunnolle vaikkapa kauppareissulla.

  Terveisin Ilona Savitie, Joutsan Yrittäjät ry

  #14852 Vastaa
  Eeva Harju
  Vieras

  Katselin uutta osoitehakemistoa jonka Joutsan Yrittäjät ystävällisesti meille on toimittanut. Ilolla totesin….meillä on paljon Yrittäjiä. Se on kunnan vahvuus, että palveluita on saatavilla. Kertoo myös virkeästä työstä ja toiminnasta. Me ikäihmiset kovasti ‘räknätään’ aina miten ja mistä voimme saada apua kun eteen tulee monenlaista remppaa. Se asia oikeastaan ajoi minutkin tänne kysymään; miksi esitteestä ei löydy sanaakaan terveydenhoidon palveluista. Aikaisemminkin tätä ihmettelin ja sain tiedon: ei ole kunnan palveluita. Mutta… mutta… ne tiedot on meille todella tärkeitä. Jos ei kunta niistä huolehdi niin kai kunnan virkamiesten/naisten tulisi ne meille julki tuoda ja huolehtia siitä että tästä ne olisi löydettävissä.  Jos oikein ymmärsin, tämä meni joka kotiin. Kaikilla ei ole edes viimeisintä puh.luettteloa ja sielläkin se etsiminen todellista ‘salapoliisin’ työtä.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Tietoa kaipaava?

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">