Teknisen rekrytoinnit

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  Iiris Ilmonen 29.8.2019, 09:04.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
  • Julkaisija
    Viestit
  • #16833 Vastaus

    Iiris Ilmonen

    Eikö nyt olisi viisasta keskittyä rekrytoimaan tekninen johtaja, joka sitten mitoittaa timpuritarpeen sen jälkeen kun on kiinteistöstrategian mukaisesti luovuttu kaikista lakisääteisen palvelutuotannon kannalta tarpeettomista kiinteistöistä ja tiloista. Kunnanvaltuuston kiinteistöstrategiapäätös on tehty 18.12.2017 ja kuntalain mukaan kunnanhallituksen tulisi huolehtia valtuuston päätösten valmistelusta ja täytäntöönpanosta.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Teknisen rekrytoinnit

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi: