Tekninen sektori

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #26822 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Iiriksen esiintuoma menettely, eli kyseisen alan lautakunnalta ei kysytä mitään, on yleinen käytäntö Joutsassa. Perusturvan osalta hyvä esimerkki on se, että kunnanjohtaja tekee toistuvasti sopimuksia sosiaalipalvelujen myynnistä toiselle kunnalle eikä niistä vastuussa olevalta lautakunnalta kysytä mitään. Tällä hetkellä näyttää siltä, että perusturva-asiat siirtyvät hyvinvointialueelle eli sotemaakunnalle. Sen jälkeen teknisen osaston henkilökunta on yhtä suuri kuin sivistyspuolen, mikä jää kunnan hoidettavaksi. Teknisen osaston mitoituksesta tehty kallis konsulttiselvitys on syytä julkaista!

  #26798 Vastaa
  Iiris Ilmonen
  Vieras

  Joutsassa teknisen toimen mitoitukset ja miehitykset ovat aika ajoin paljonkin puhuttaneet kuntalaisia. Tekeminen on paljon esillä ja palautetta tulee – halutaan tai ei. Kunnanhallituksessa oli tänään 24.5.2021 työpäällikön tehtävänimikkeen muuttaminen rakennuspäälliköksi – tämä oli siis päätösesitys. Tein asiassa vastaesityksen eli asian palauttamisen valmisteluun. Perustelin asiaa mm sillä, että tekninen lautakunta ei asiaa ollut valmistellut, tekniselle sektorille teetetyn mitoituskartoituksen tuloksen vaikutus ko rekrytointiin ei tullut esille, kiinteistöstrategian pitäisi ohjata tehtäviä päätöksiä, suunnitelmallinen, tulevaisuuden näkymät huomioiva organisaation kehitysprosessi olisi saatava alulle, Kysyin myös onko kunnan rooli rakentajana muuttumassa, mitä tekee tekninen isännöitsijä….valitettavasti jäin oppositioon – pyydän anteeksi, että jätin eriävän mielipiteen!

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Tekninen sektori

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">