Teiden varsijen kukkameri

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #26315 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Joudun töikseni siivomaan teidenvarsija ja tilanne on huolestettuva sillä roskkaa on tosi paljon sillä tämä korona toi tullessaan uuden myyntikikan huoltoasemiin ja ravintoloihin eli ulosmyynti matkan varrella nauttitaan einekset ja juomat purkit ja pussit heitettään ulos sammoin maskit ulkomaan rekat operoivat teiden varsija omilla eineksillä ulos myynti tuotteisiin pitäisi lisätä haittavero joka kohdistettaisiin teiden varsijen hoitoon järjestämällä maanlaajuisija roskapartijoita jos vihreillä ei ole töitä aloittakoon tästä.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Teiden varsijen kukkameri

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">