Tee työt konsultille!

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #21944 Vastaa
  ansa avikainen
  Vieras

  Ihmettelen suuresti miten paljon veronmaksajat maksaa kyseiselle konsultille ja työt pitää vielä tehdä. Joutsan päättäjät ei ymmärrä miten toisten verorahoja käytetään,tämän työn olisi tehnyt Joutsan kunnassa oleva henkilö ja verorahat jäännyt Joutsaan. Hallituksen jäsenet ei saa olla huolimattomia pitää ajatella ollaan toisten rahojen kanssa tekemisessä jopa saatetaan veronkorotuksiin huolimattomilla päätöksillä. Kuntalaiset ei odota veronkorotuksia vaan kiinteistövero pienemmäksi.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Tee työt konsultille!

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">