Tapaus Willman

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  Sami Heino 3.6.2019, 08:30.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
  • Julkaisija
    Viestit
  • #14512 Vastaus

    Sami Heino

    Aika erikoinen prosessi tämä Willmanin tapaus. Yksityiskohtia tuntematta, asiasta näyttää muodostuneen melkoinen ajojahti. Se että maan arvostetuimpiin työoikeuden asiantuntijoihin lukeutuvan professorin lausunto jätetään käytännössä huomiotta osoittaa kyllä sen, mistä asiassa on kyse.
    Mitään uutta tässä ei kuitenkaan ole. Omalla kaudella sain osani asiattomasta käytöksestä monin eri tavoin eikä tuo kokousten venyminenkään mikään uusi asia ole. Esimerkiksi pelkästään kunnanvaltuustohan on istunut kaikki kokouksensa tuplana jo viime kaudesta lähtien.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Tapaus Willman

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi: