Tammijärven vesiosuuskunta

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10710 Vastaa
  Sarita Leppänen
  Vieras

  Hyvä Simo!
  Vesiosuuskunnan pitää alkaa tiedottamaan asiakkaille tekstiviesteillä sekä soittamalla niille, joilla vielä on pelkästään lankapuhelin käytössä. Kaikki eivät käytä nettiä tai kuuntele radiota. Sen lisäksi, että vedestä maksetaan ihan reilua hintaa vesiosuuskunnille, on terveyden kannalta erittäin tärkeää saada nopeasti tieto, jos vedenlaatu heikkenee. Vaikka perusterve ihminen ei ainakaan heti saisi oireita, on paljon ihmisiä, joilla on pohjalla jokin sairaus, joka heikentää vastustuskykyä ja huonolaatuinen vesi saattaa aiheuttaa hyvinkin pian terveydentilaan muutoksia.
  Nopea ja kaikki asiakkaat kattava tiedotus tähän maailman aikaan ja näillä tekniikoilla, ei ole kiinni kuin siitä, että se viitsitään järjestää.

  #10629 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Eikö tammijärven vesiosuuskunnan tulisi tiedotaa henkilökohtaisesti kaikille osuuskunnan vedenkäyttäjille veden huonosta laadusta, onneksi kävin kahveella joutsan torikahvilassa sieltä sai tietova monenlaisiin arjenkysymyksiin.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Tammijärven vesiosuuskunta

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">