Tammijärven lentävienlautasten rata

 • Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 ääni, ja päivitettiin viimeksi 30.10.2019, 11:47 Simo Kaunonen toimesta.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #18069 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Tammijärven pururadalle rakennettu lentävienlautasten radalla en juurikaan ole havainnut minkäänlaista toimintaa, ei edes tammenterhoja siellä näy saatikka marttoja. Radan heittopituudet on niin pitkiä, että ne ei sovellu aloitelijalle, joten radalle olis saatava korkeampitasoistaporukaa ja siinä sivussa aloittelijan kehittyä. Koko investointi on muuten hukkaan heitettyä rahaa kaikinne suunitelmineen.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Tammijärven lentävienlautasten rata

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">