Taas sama purnaaja

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10653 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Kesäniementie oli kuin keguruntie mutta siihen tulikin tupla auraus. Ensin traktorilla seuraavanna paivännä kuormaautolla mutta onko auraus kalusto niin huono, että tarvitaan vielä lisäapuja. Tie on kyllä nyt hyvässä kunnossa, mutta ei sitä kukaan talkoilla auraa, ei ole vieläkään balanssissa vielä pientä hienosäätöä.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Taas sama purnaaja

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">