Syö piäomua

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #19507 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  On vähän naurettavat tukirahoituslukemat nuo edelliset, joten korjaan tarkoitan 65tuhatta-75tuhatta euroa vuodessa sori.

  #19429 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Valtion metsähallituksen tukirahoitus lammaslaidunmailla on suuruus luokkaa suunnilleen 80 hehtaarilta 65-75 euroa, jonka saa farmari +kaikki muut kulut ja korvaukset joka vuosi ja lampaan lihan verotulot ovat heikot, eikö valtion tukirahoilla olisi yhteiskunnallisesti parempaa käyttöä esimerkiksi ohjata rahoitusta terveysalan henkilökunnan palkkaamiseen ja hoivatyöhön ja motivoittaa tätä alkaa koska tämä on yhteiskunnan tukipilari.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Syö piäomua

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">