Suvi Minkkinen yltyi hyvään taistoon.

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #24289 Vastaa
  Leena Kormano
  Vieras

  Suvi saavutti MC-Cup parhaan sijoituksensa urallaan 1+0+0+0 siivitti hänet 25 sijalle. Hän keräsi myös 16 MC-Cup pistettä. Suvi lähti ainoana Suomlaisena Takaa-ajoon sijalta 44. Pinnistys ja ponnistus ladulla siivitti, ammunnanlisäksi hänet uransa parhaaseen tulokseen. Olen onnellinen hänen onnistumisestaan ja lisää on varmasti tulossa, Ensivuonna 2021 jatkuvassa MC-Cup.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Suvi Minkkinen yltyi hyvään taistoon.

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">