Suojatyöpaikat

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10640 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Kierrätystyöpaikat: Suomeen on siunaantunnut kymmenen euron tuntityöpaikkoja kolmen kuukauden pestillä ja vedotaan siihen, että jos töitä on, työ jatkuu. Mutta toisin on, koska ei tarvitse maksella palkan korotuksja eikä liioin muita sosiaalikuluja.

  Otetaan aina uutta kalustoa. Ei näillä tälläisillä työpaikoilla mitään työttömän tulevaisutta rakenneta eli suomessa halpatyövoimankäyttö on laillistettu ja hastatelussa pitää olla hyvä näyttelijä mokomjienkin ropojen takija ja työvoimahallinossa vai luetaan käyrijä.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Suojatyöpaikat

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">