Soittopyyntö

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10656 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  No tulihan sieltä kelalta soitto jostain kalakukkojen muasta savoosta kyssyytiin hekilö tiivot ja okkona liitossa silloin täyty minun viätiä luhangan murtrretta perrr eihän mulla mitään asijaa olisi kelaan ollut jos minä liitossa olisin selitin asijani sai tiedon että mokoman pätkätyön on lähettävä liput ja laput sitten ei muuta kuin taas odottamaan päätöstä joka kestää 19 päivää kyllä jos tälläistä toimintaa ei voi yksinkertaistaa niin ei sielä voida paljon muutakaan…

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Soittopyyntö

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">