sinilevää järvessä

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10701 Vastaa
  Lea-Elina Nikkilä
  Vieras

  Ympäristötarkastaja Marika Masalin-Weijoon kannattaa olla yhteydessä. On myös helppoja testejä, joilla jokainen voi itse selvittää, onko kyseessä sinilevä: https://www.jarviwiki.fi/wiki/Levävahti/Miten_tunnistan_sinilevän%3F

  #10621 Vastaa
  Maiju Pynnä
  Vieras

  Kenenkähän pitiäisi kunnassa ottaa yhteyttä jos epäilee, että järvessä on sinilevää. Tänä kesänä on laiturini luona havaittu kaksi kertaa metri kertaa puoli metrin lautta vihreää "mönjää", joka ei jää oleskelemaan rannassa, vaan häviää. Haluaisin tietää, onko se sinilevää ja jos on, niin onko se myrkyllisistä laatua.
  Sittenhän ei voi uida eikä saunoa sillä vedellä.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: sinilevää järvessä

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">