Sähkölinjat

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10654 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Seurasin taannoin suursavonseisojen työskentelyä linjan raivussa se puu mikä painoi linjaa katkaistiin, vierellä oli puu, joka ei vielä painannut, jätettiin pesämunaksi. Luhanka-Joutsa välillä painavat puut lankaa pitkällä matkalla, selkeä korjattava mutta onko näin että vasta sitten kun linja on poikki. Näitä paikkoja on paljon mitkä votasiin ennalta ehkäistä vaan eikö taidot vai haluu riitä. On vaikea arvata kenen pussista nämä korjaukset on pois.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Sähkölinjat

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">