Sairaalasängyt

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10617 Vastaa
  Päivi Elomaa-Onali
  Vieras

  Jos tarvitsen uuden nelijalkaisen ystävän eli tavallisen laverisängyn patjoineen, joudun maksamaan n. 900 e.
  Kunta on aikanaan hankkinut vuodeosaston kalustuksen veronmaksajien rahoilla.
  Merivaaran teräksiset, säädettävät sairaalasängyt olisivat tarpeen monelle joutsalaiselle, joten ehdotan, että ne lahjoitetaan meille sikäli kuin niitä ei tarvita.
  Olen jonossa.

  Olen kummastellut valitsemamme valtuuston passiivisuutta sairaala-asiassa. Valtuutetuilla lienee kovin hyvä terveys.
  Ainoa taho, jolla olisi vaikutusvaltaa Joutsan asioissa olisi juuri valtuusto ja jämäkkä vaatimus Seututerveyskeskukselle Joutsan terveydenhoidon alasajoa vastaan.

  Peruspalvelujohtajamme ei ole ainakaan näkyvästi puolustanut Joutsaa, ja Seututerveyskeskuksen ylilääkäri toimii selkeästi Joutsan paikallista sairaanhoitoa vastaan.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Sairaalasängyt

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">