S-Etukortti

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #25893 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Sain hiljattain s-etukortti debitin perään tulli sitten lappu että tämmä kortti muuttuu maksuliseksi 3 euroa kuukausi enkä olle tälläistä korttija tilannut olisihan tämän voinnut käänttää toisinkin päin ja kysyä haluanko maksullisen kortin. Totesin että ei minun ostoksillani kannata moista korttioravanpyörää pyörittää vaan aijon eliminoida koko etukortin täyttyy katsoa vain että latijakaan ei jää tilille paitsi se 100 euroa mikä oli se liitymä maksu. Ystävällisin terveisin eronnut.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: S-Etukortti

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">