Rasitteet

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #22329 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Näistä rasiteita, onhan se mukava, että saan nauttia virallisesti vielä näistä talokaupan yhteydessä saamista eduista, kuten viettää virkistäävää kalastusta ja makkaranpaistoa kunnan väärin perustein myydyllä tontilla, ehkä piipahdan mökkiläisen valmiiksi lämmitetyssä saunassakin, tervetuloa vaan muutkin asian omaiset virkistäytymään.

  #22168 Vastaa
  Hilppa Sivula
  Vieras

  Rasitteet eivät poistu,vaikka kiinteistö vaihtaa omistajaa. Rasite poistuu ainoastaan,jos rasitteen saanut kiinteistö luopuu oikeudestaan. Rasitteet näkyvät Kiinteistörekisteri otteesta.

  #22035 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Miten on mahdollista myydä rantatontti, jollei siitä olleita poistettu rasiteita, mutta Luhangan kunnalla ilmeisesti on entinen kunnanjohtaja ja kaupanvahvistaja myivät Kesäniemessä Myllypalsta-nimisen tontin poistamatta rasiteita. Minulla ja monilla muilla on käyttöoikeus rantapalstaan ja vesistöön virkistys tarkoituksissa eli ei mitään omistusoikeutta, mutta en ollut saanut minkäänlaista yhteydenottoa kunnalta, miten tämä kyseinen rasite on voittanut ohittaa kaupanvahvistajan, tämä olisi pitänyt hoittaa ja miten on yleensä mahdollista että maanmittausinsinööri tämän hyväksyy.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Rasitteet

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">