Pumprata lapsille.

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10702 Vastaa
  Marja Nurminen
  Vieras

  Minäkin kiinnostuin mummoihmisenä siitä uudesta radasta, kun lapsenlapset sitä niin hehkutti. Pakkohan minunkin oli mennä sitä kokeilemaan ja kun en yksin kehdannut, menin näiden lapsenlapsien kylkiäisenä, että he minua neuvoisi. Neuvoihan ne ja näytti mallia, mutta kun heillä oli pyörät ja minulla potkulauta. Tuli siihen sitten kaksi vierasta poikaa potkulaudalla neuvomaan, että "sun täytyy pumpata" ja näytti mikä on "pumppaamista".
  Jos olisin paaaaljon nuorempi, tää olis mun juttu, mutta nyt meno oli aika lujaa, joten minun täytyi siltä erää luovuttaa. Ehkä joskus vielä kokeilen uudestaan.
  Näin mummoihmisenäkin on joskus aivan mahtavaa mennä noiden kersojen juttuun mukaan.
  Turvallisuudesta, toisen huomioon ottaminen on varmaan aika tärkeä juttu ja se, että rata on kivistä vapaa.

  #10619 Vastaa
  Eeva Harju
  Vieras

  Luin juuri jutun uudesta ulkoilu-/ liikuntapaikasta. Varmaan tulee olemaan kovassa käytössä. Näin 'mummoihmisenä' jäin vähän miettimään , että miten siellä toimitaan. No….kai siellä on ohjeet. Jos on noin monenlaista 'vehjettä' millä siellä kurvaillaan, niin säilyykö turvallisuus. Toivotaan kaikkea hyvää uudelle radalle ja että kaikki menee hyvin. Onhan se ulkoilua ja myös liikuntaa.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Pumprata lapsille.

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">