Päätöksentekoa….

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10687 Vastaa
  Sami Heino
  Vieras

  Tämä on kyllä ikävää toimintaa, eikä kuulu mitenkään nykyaikaiseen päätöksentekokulttuuriin. Kävi asiassa kuinka vaan niin olen ilmoittanut kunnanjohtaja Nissiselle että mikäli asiassa maksetaan korvauksia niin teen asiasta välittömästi tutkintapyynnön. Kittilässä oli vastaavaa toimintaa ja siellä maksatettiin kunnalla itse tilattuja lakimiespalveluja. Loppu onkin sitten historiaa.
  Kyllä on noloa toimintaa!

  #10597 Vastaa
  Iiris Ilmonen
  Vieras

  Minua kummastuttaa luottamushenkilönä, miten me käsittelemme samaa vanhaa pykälää vuodesta toiseen. Kyseinen asia on kahteenkin kertaan saatu lainvoimaiseen päätökseen ja siitä huolimatta asia löytyy esityslistalta. Viime aikoina juttu on saanut uusia piirteitä. Sähköpostiin on alkanut tulla ikävähköjä viestejä pienine ”uhkailuineen” leivättömästä pöydästä ja vihjailuja laittomasta touhuilusta, kuten Pohjois-Suomessa. Lisäksi viesteissä olleet perustelut, joiden ilmeisesti oletetaan vaikuttavan toimintaamme, eroavat päätöksistämme; KH §64/2012. Pyritäänkö näillä viesteillä vaikuttamaan toimintaamme luottamushenkilöinä, joiden tehtävä on hoitaa kunnan ja kuntalaisten etuja? Eivätkö uhkailu, painostus ja pelottelu ole jollakin tapaa kriminalisoitu? Oletan, että saamme nyt ja jatkossakin kokouksissa kaiken sen aineiston, mitä tarvitsemme päätöstä tehdessämme. Lisäksi käsitykseni mukaan meidän ei olisi missään vaiheessa ollut aiheellista puuttua ”kolmansien” osapuolten välisiin asioihin.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Päätöksentekoa….

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">