pro the goodwill man

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10728 Vastaa
  Ansa Avikainen
  Vieras

  Kalle Willmannilla on ainoa tietomäärä ja asiantuntemus perusturva lautakunnan asioihin.Perusturva lautakunnanpuh.joht. ja peruspalvelujoht.ovat alta vastaajana Kallen tietomäärään ja asian tuntemukseen.Joutsalaisten on ymmärettävä tämän henkilön tietomäärään.

  #10727 Vastaa
  Marja Vainiokangas
  Vieras

  Olen samaa mieltä. Perusturvalautakunnan jäsen Kalle Willman on asiantuntija, joka nyt erityisesti on tarpeellinen Joutsan kunnassa!

  #10648 Vastaa
  Iiris Ilmonen
  Vieras

  Onneksi meillä on Joutsassa ainakin yksi the goodwill man, joka uskaltaa, perehtyy, ei lannistu, on asiantuntija, ajaa joutsalaisten etua, toimii ilman ohjailua…

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: pro the goodwill man

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">