pro the goodwill man

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Ansa Avikainen 20.12.2018, 14:32.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #10648 Vastaus

  Iiris Ilmonen

  Onneksi meillä on Joutsassa ainakin yksi the goodwill man, joka uskaltaa, perehtyy, ei lannistu, on asiantuntija, ajaa joutsalaisten etua, toimii ilman ohjailua…

  #10727 Vastaus

  Marja Vainiokangas

  Olen samaa mieltä. Perusturvalautakunnan jäsen Kalle Willman on asiantuntija, joka nyt erityisesti on tarpeellinen Joutsan kunnassa!

  #10728 Vastaus

  Ansa Avikainen

  Kalle Willmannilla on ainoa tietomäärä ja asiantuntemus perusturva lautakunnan asioihin.Perusturva lautakunnanpuh.joht. ja peruspalvelujoht.ovat alta vastaajana Kallen tietomäärään ja asian tuntemukseen.Joutsalaisten on ymmärettävä tämän henkilön tietomäärään.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: pro the goodwill man

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi: