Posti

 • Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 ääni, ja päivitettiin viimeksi 18.11.2019, 08:58 Simo Kaunonen toimesta.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #18304 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Olen motissa: en pysty toimittamaan virallisija kirjeitä enkä todistuksija viranomaisille. Sähköinen järjestelmä kyllä onnistuisi, mutta meitä tolloja on muitakin kun minä, enkä minä halua niin epäluotettaviin systeemeihin mennä, enkä ole tässä suhteessa ainut ja tämmä nettimaailmahan polkevat kustit ajoi ahdinkoon. Sanomalehdet kutistuivat, nyt ei tule laatikoon kuin mainosroskapostija, kirje ja korttipostitoimitus pitäisi työstää kokonaan uudelle pohjalle ja jättää roskaposti toimitukset kokonaan pois. Tämä nykyinen järjestelmä ei tule toimimaan tässä netti viidakossa.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Posti

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">