Poikkeus ei tee sääntöä

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #18920 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Pääkirjoituksessa 2.1.2020 vedetään johtopäätöksiä Teknisen lautakunnan 20.11.2019 §86 tekemästä päätöksestä siirtää vuokran määrääminen teollisuushallista Kunnanhallitukselle. Jäsen Keijo Suomalainen oli ehdotuksen tehnyt ja kaikki muut Iiris Ilmosta lukuun ottamatta olivat sitä kannattaneet. Niinpä 6.11.2019 (?) päivätyn äänestysluettelon mukaan Suomalaisen ehdotus oli tullut äänin 6:1 hyväksytyksi. Esittäjä ei siis osannut Hallintosääntöä, jonka mukaan päätösvalta oli lautakunnalla eikä sitä voitu siirtää Kunnanhallitukselle eikä edes Valtuustolle. Niinpä Kunnanhallitus tietysti palautti asian lautakunnalle.

  Päätoimittaja vetää tästä johtopäätöksen, että lautakunnat eivät olisikaan enää pelkkiä kumileimasimia. Eräät asiat on pakko lain ja hallintosäännön perusteella tuoda tekniseen lautakuntaan; perusturvalautakuntaan jätetään tuomatta erittäin suuria ja kalliita hankkeita. Lautakunnalle ei ole annettu mahdollisuutta ottaa kantaa erikoissairaanhoidon järjestämissuunnitelmaan, seututerveyskeskuksen palveluihin, palvelurakenneuudistukseen, uuden Sote-keskuksen suunnitteluun eikä Jousen saneeraukseen eli toimintaan, joka vie yli 60% kunnan menoista ja kiistatta kuuluvat Perusturvalautakunnan vastuulle.
  Odotellen parempia aikoja, merkitsee Kalle Willman

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Poikkeus ei tee sääntöä

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">