Pika-askel takaisin!

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #22320 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Koulujen aloittaminen edellyttää oppilaiden sijoittamista koulutiloihin nyt turvallisen väljästi. Myös tarpeettomia joukkokuljetuksia tulee välttää. Niinpä mielestäni olisi viisasta jatkaa äkkiä Mieskonmäen koulun elämää kunnes koronaepidemia kaikkoaa.Väljyyttä löytyisi eikä bussissa tarvitsisi istua.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Pika-askel takaisin!

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">