Perusturvalautakunnan erottaminen

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  Iiris Ilmonen 23.6.2019, 21:58.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #14975 Vastaus

  Lea-Elina Nikkilä

  Kunnanvaltuusto päätti kokouksessaan 17.6. erottaa perusturvalautakunnan äänestyksen jälkeen. Tein sekä tilapäisessä valiokunnassa että valtuuston kokouksessa esityksen, että lautakuntaa ei tulisi erottaa. Puheenvuoroni asiasta löytyy kotisivuiltani leaelina.com blogista.

   

  #15032 Vastaus

  Iiris Ilmonen

  Valtuuston kokouksessa menettelin samoin kuin Lea-Elina eli jätin eriävän mielipiteen päätöksestä erottaa perusturvalauta. On täydellistä tuhlausta erottaa lautakunta, jonka jäsenistössä on työhönsä sitoutuneita, käsiteltäviin asioihin huolella perehtyviä asiantuntijoita, ammattilaisia, joutsalaisten, ei oman, edun valvojia, jotka rohkeasti vaativat asioiden huolellista valmistelua ja erilaisten vaihtoehtojen vertailua. Mielenkiinnolla odotan todetaanko päätös tuhlauksen lisäksi laittomuudeksi. Hyvän hallintotavan mukaista olisi ollut toimittaa valtuutetuille päätöksen tekoon vaikuttaneet tilapäisen valiokunnan keräämät selvitykset etukäteen tutustuttaviksi – julkisuuslakikaan ei olisi sitä estänyt!

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Perusturvalautakunnan erottaminen

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi: