Panin kyllä eriävän mielipiteen

 • Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 ääni, ja päivitettiin viimeksi 18.2.2019, 08:55 Kalle Willman toimesta.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #11441 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Lehden verkkosivulla oli uutinen siitä, että perusturvalautakunnan yksilöjaosto ei ollut antanut Iiris Ilmoselle hänen vaatimiaan asiakirjakopioita. Panin kyllä päätökseen eriävän mielipiteen, mutta eipä auttanut taaskaan. Peruspalvelujohtaja on saanut aikaan asiassa jo yli vuoden viivyttelyn, vaikka lainsäädäntö asiassa on selkeä. Joutuu kysymään, että miksi? Jousen toiminnan suojelemista?

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Panin kyllä eriävän mielipiteen

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">