Onko tiedossa asia?

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10686 Vastaa
  Eeva Harju
  Vieras

  Kiitos, Mika, kannanotostasi. Näin se vaan on. Nyt kun olen itsekin siellä käynyt ,useampiakin kertoja, jäin asiaa pohtimaan. Minusta tämä on melkeimpä sellainen 'perusturva-asia' kun niin paljon käymme tutkimuksissa,kokeissa ja lääkärissä Keskus-sairaalassa. Meistä ei monikaan sinne reissuun lähde 'retkeilläkseen' kaupungissa. Kaikki olemme jollain tavalla sairaita. Eka kerralla,kun etsin sitä paikallispysäkkiä, aamulla, marraskuun hämärässä, kysyin 3 henk. olenko edes matkalla sinne. Tuntui matka tosi pitkältä. Samat ongelmat taas palatessa. Kovasti toivon asiaan korjausta. Yksittäinen henkilö tuskin voi asialle paljoakaan. Toivottavasti Joutsan päättäjät ja viranhaltijat ottaa asian käsittelyyn. Kiitos!

  #10685 Vastaa
  Teija Lehtonen
  Vieras

  Kannattaa selvittää Linkki-VIP mahdollisuus. Kyydit mistä pysäkiltä mihin voi sopia erikseen. https://www.jyvaskyla.fi/liikenne/palvelu

  #10680 Vastaa
  Mika Tupala
  Vieras

  Justiinsa joo…
  Eipäs näy kulkevan matkakeskuksen kautta – ihme… asiasta pitäis reklamoida jkl-liikenteelle.
  Olettavat varmaan KSKS, että kaikki huonokuntoiset ovat taksilla tai omalla autolla kulkevia.
  http://www.ksshp.fi/fi-FI/Yhteystiedot/Bussiyhteydet_keskussairaalaan(48354)

  #10590 Vastaa
  Eeva Harju
  Vieras

  Onko Jyväskylän Matkakeskuksesta kuljetusta keskussairaalaan? Itse en ole sitä löytänyt. Ongelmana tällä hetkellä se, että kokeisiin ja hoitoihin mennessä pitää kävellä korttelin verran että pääsee paikalliseen. Moni meistä ei ole niihin tottunut. Minäkin kolmelta henkilöltä kysyin miten menettelen, että pääsen 'kyytiin'.Toivoisin, että kuljetus ja paluu pyörisi ns. pikkubussi-systeemillä. Me ei kaikki olla sinne mennessä eikä palatessakaan aina niin hyvässä kunnossa. Tämä olisi minun asia sinne perusturvalautakunnalle.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Onko tiedossa asia?

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">