Ongelma jäte maskit

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #25486 Vastaa
  Eeva Harju.
  Vieras

  Juurikin noita havaintoja olen minäkin tehnyt. Kauppojen roskalaatikot isommiksi ja eikö ole mallia jossa ns. heiluriovi ,ettei linnut niitä levitteleisi . Itse olen päätynyt siihen , että autotallissa on roskasäkki ja sinne sen sitten heitän.
  No..minä liikun autolla ja voin toimia …tai haluan toimia..näin. Siihen on kyllä toinenkin syy. Minulla käytössä kuulolaitteet ja vielä kummassakin korvassa. Näitä suojellakseni riisun naamarin vasta autossa. Yhden kerran jo toinen nappi jo tippui kaupan pihaan. Onneksi huomasin heti.

  #25463 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Olen seuraillut kauppojen edustalla kuinka maskit heitettään pitkin pihoja ja roskakorit ovat täpösentäynä samoin on bussipysäkit sinne singahtaa rätti raitille kun nyssestä päästään holtitonta käyttäytymistä sivistysvaltijosta ja ensinäkin roskikset isoimmaksi kauppojen edustalle samoin seuranttaa enemän soppamisesta.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Ongelma jäte maskit

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">