Oleellista palveluhin investoimisessa

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  Kalle Willman 10.4.2019, 10:54.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #12979 Vastaus

  Iiris Ilmonen

  Eilisen valtuuston kokouksen jälkeen haluan palauttaa mieliinne: olen ehdottoman sitoutunut viiden miljoonan euron investointiin, jolla taataan joutsalaisille sosiaali- ja terveyspalvelut myös tulevaisuudessa. Valitettavasti en voi enemmistön kanssa olla samaa mieltä siitä, että kunnan talous kestäisi toisen, ehkä saman suuruisen investoinnin lainarahalla. Lisäksi pitää muistaa:vanhojen, palvelutuotantoon kuulumattomien kiinteistöjen käyttökulujen ja poistojen rinnalle saamme uutta kannettavaa kuormaa. Joutsalaisten – veronmaksajia ja samalla palvelujen käyttäjiä – määrä on viimeisten 10 vuoden aikana tasaisesti pudonnut n. 100 henkilöllä vuodessa. Mikäli alenevä käyrä jatkuu vuoden 2023 lopussa meitä on alle 4000. Tulevissa, meitä 30 vuotta palvelevien keskusten ja osastojen suunnittelussa tämä varmaankin huomioidaan, samoin kuin asiantuntijoiden arviot käyttäjämääristä. Silti positiivisin mielin kevättä kohden!

  #12990 Vastaus

  Kalle Willman

  Iiris on mielestäni aivan oikeassa. Rajoituslaki määrää, että yli 5 miljoonan hankkeet pitää hyväksyttää ministeriössä. Kun vuodeosastoa ei sisällytetty uuteen sote-keskukseen, niin nyt ollaankin sitä saneeraamassa 1-3 miljoonalla vanhaan Jousi-rakennukseen. Miksi Sysmä sai vuodeosaston mahtumaan uuteen terveyskeskukseensa 5 miljoonalla muttei Joutsa?

  #13028 Vastaus

  Kalle Willman

  Valtuustolle esitetyssä hankesuunnitelmassa kerrotaan, että Jouseen tehtävässä SAKUKO-osastossa työskentelee 0,6 fysioterapeuttia arkisin. Miten kyseessä voisi olla kuntoutusosasto?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Oleellista palveluhin investoimisessa

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi: