Oleellista palveluhin investoimisessa

 • Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 1 ääni, ja päivitettiin viimeksi 10.4.2019, 10:54 Kalle Willman toimesta.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #13028 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Valtuustolle esitetyssä hankesuunnitelmassa kerrotaan, että Jouseen tehtävässä SAKUKO-osastossa työskentelee 0,6 fysioterapeuttia arkisin. Miten kyseessä voisi olla kuntoutusosasto?

  #12990 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Iiris on mielestäni aivan oikeassa. Rajoituslaki määrää, että yli 5 miljoonan hankkeet pitää hyväksyttää ministeriössä. Kun vuodeosastoa ei sisällytetty uuteen sote-keskukseen, niin nyt ollaankin sitä saneeraamassa 1-3 miljoonalla vanhaan Jousi-rakennukseen. Miksi Sysmä sai vuodeosaston mahtumaan uuteen terveyskeskukseensa 5 miljoonalla muttei Joutsa?

  #12979 Vastaa
  Iiris Ilmonen
  Vieras

  Eilisen valtuuston kokouksen jälkeen haluan palauttaa mieliinne: olen ehdottoman sitoutunut viiden miljoonan euron investointiin, jolla taataan joutsalaisille sosiaali- ja terveyspalvelut myös tulevaisuudessa. Valitettavasti en voi enemmistön kanssa olla samaa mieltä siitä, että kunnan talous kestäisi toisen, ehkä saman suuruisen investoinnin lainarahalla. Lisäksi pitää muistaa:vanhojen, palvelutuotantoon kuulumattomien kiinteistöjen käyttökulujen ja poistojen rinnalle saamme uutta kannettavaa kuormaa. Joutsalaisten – veronmaksajia ja samalla palvelujen käyttäjiä – määrä on viimeisten 10 vuoden aikana tasaisesti pudonnut n. 100 henkilöllä vuodessa. Mikäli alenevä käyrä jatkuu vuoden 2023 lopussa meitä on alle 4000. Tulevissa, meitä 30 vuotta palvelevien keskusten ja osastojen suunnittelussa tämä varmaankin huomioidaan, samoin kuin asiantuntijoiden arviot käyttäjämääristä. Silti positiivisin mielin kevättä kohden!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Oleellista palveluhin investoimisessa

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">