Oi maamme suomenmaa

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #26492 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Simo näyttää olevan oikeassa. Saksan ja Ranskan pankit on taas suomalaisten rahoilla pelastettava antamalla lahjarahaa ja lainaa Italialle ja muille niille velassa oleville valtioille. Viime kerralla annettiin lainaa Kreikalle ja Urpilainen vaati “takuuksia” ja Suomi sai ne. Siinä vain kävi niin, että pankille, joka palkattiin vahtimaan “tuottoja”, on jo maksettu hommasta useita miljoonia eikä korkoja ole näkynyt. Jäljet peloittavat!

  #26442 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Mennään kohti liittovaltijoa. Tytti Tuppurainen esitti että jos asioiden oikeuden mukaisuus Euroopan uniioonissa mennee suomen osalta väärin on painettava jarrua miksi ottaa tälläistä riskiä kun voi selvitä ilman jarrun painallusta ja hyllätä koko tukipaketti se mikkä on eletty tiedetään mutta se mikkä on vastassa ei tiedetä tukipaketin suhteen ainoastaan meille tulee Euroopan uniosta uusi talouden hoitoohjelma verotuksen ja muun teollisuuden ja energia politiikan suhteen vihervasemmistonen hallitus ajaa suomea tyhmyyttään ja tiettämättömyyttään umpikujaa joka on seuraavalle hallitukselle tuskijentaival elikkä ol maamme suomenmaa.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Oi maamme suomenmaa

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">