Nuorisoon ei luoteta

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  Mika Tupala 14.10.2019, 07:58.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #17683 Vastaus

  Kalle Willman

  Kirkkoherramme kirjoitti JS:ssa 2.10.2019 otsikolla ”Jeesus antaa elämän” mm.:”Nuoret ja lapset ovat tulleet vedetyiksi ”taisteluun” ilmaston muutosta vastaan”. Eilen illalla perusturvalautakunnan kokouksessa kävi ilmi, ettei lautakunnan Nuorisovaltuuston läsnäolo- ja puhevaltaiselle jäsenelle olekkaan kunnan toimesta annettu käyttöön tablettia, kuten muille jäsenille. Siten hänellä ei ole pääsyä kaikkiin kokousasiakirjoihin. Kun ehdotin, että minun palauttamani tabletti annettaisiin hänelle, minulle vastattiin, ettei se tule kysymykseen, koska on pelättävissä tietojen vuotavan. Oli siis unohdettu vanha viisaan professorin lausuma:”kyllä sakki salaisuuden pitää, sakki vaan laajenee”. Mielestäni ja kuntalain mukaan sakin tulisikin olla koko kunnan laajuinen!

  Edellä olevat esimerkit ja myös Trumpin lausumat Gretasta osoittavat etteivät monet aikuiset luota lapsiin ja nuoriin. Kyllä nuoret ovat meitä vanhoja fiksumpia! Onneksi meidänkin jäljellä oleva tukevaisuutemme on heidän käsissään.

  #17805 Vastaus

  Mika Tupala

  Netti on kyllä nykyään jo niin oletusarvo, että miksi kunnan enään pitää niitä tablettaja jakaa? Paitsi lukiolaisille jotka niillä sitten suorittavat yo-tentit.
  Kokouspöytäkirjat jne löytyvät joutsa.fi kautta nopeasti ja helposti.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Nuorisoon ei luoteta

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi: